اینکه در این گفتگو نقش شما چیست یک بحث است و اینکه در ارتباطاتتان چگونه ظاهر شده اید بحث دیگری است. چقدر برای افراد مقابل قابل اعتماد، احترام و قابل قبول هستید بسیار مهم است. فردی که مدام در حال ناله و شکایت است، اثر گذاری خوبی در ارتباطاتش ندارد زیرا اغلب اوقات خودش را به عنوان قربانی معرفی میکند. وقتی خودتان را به عنوان فرد مشکل دار معرفی میکنید اثر گذاریتان کاهش پیدا میکند. پس مراقب باشید ابتدا خودتان را تغییر دهید.
تا زمانی که فرد مهم زندگیتان از شما درخواست کمک و راهنمایی نکرده، لطفا نصیحت و راهنمایی نکنید.
وقتی بدون درخواست کسی لطفی را انجام میدهید ممکن است طرف مقابل به شما ضربه بزند و بگوید من از شما کمک نخواستم. چون قصد شما خیر بوده است ولی تنها قصد کافی نیست عملکرد باید درست و حساب شده باشد.
برای اطلاعات بیشتر به دوره اضول گفتگو مراجعه کنید.
به ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید:
4 پاسخ
خانم دکتر ویدا سلام مرسی عالی بود سه سوال من رو بدون اینکه بپرسم جواب دادید و من این مهارت رو از شما یاد گرفتم که زمان هیجانات احساسی حرف زیاد نزنم و اگر زدم و دیگری اتو گرفت بدونم چطور بالغانه رفتار کنم
اینکه متوجه شدم نقش قربانی هر جا بازی نکنم تا تاثیر گذار تر باشم و برای ادمها در پی پند دادن نباشم اگر و اگر از من سوال کردنند و پیشنهاد خواستند بهشون بگم اگر خود در این موقعیت و در مقام ادمی بودی که باید نظر میداد چه پیامی میدادی و چه نظری میدادی در اصل با سوال از خودش اون رو در موقعیت خودم قرار بدم تا خودش با مشکلش رو برو بشه و بهترین انتخاب رو بکنه .
مرسی .
والبته اینم من می گم خانم دکتر گاهی ادمها از ادم نظر می خوان فقط صرف بازی روانی وگرنه کار خودشون رو می کنند این بهترین راهکار بود که از شما یاد گرفتم .مرسی
روزهایی که در اینستاگرام برنامه لایو ندارید دلتنگ صداتون می شم .
بسیار عالی،ممنونم از همراهیت.
سلام و درود خدمت خانم دکتر ویدا فلاح
چقدر این ۱۰ دقیقه مفید بود. نکات مهم این ویدئو: ۱- دائم ناله و شکایت کردن موجب کاهش جذابیت و اثرگزاری فرد میشود ۲- قبل از اینکه از ما نظر خواسته شود، ابراز نظر نکنیم ۳- اگر خواستیم کسی را راهنمایی کنیم، با سوال پرسیدن، او را به سمت یافتن پاسخ هدایت کنیم.
بسیار از شما سپاسگزارم
سپاسگزارم که همراه ما هستید.